top of page
  • sinergoetikaelitsa

КАК ДА ПРИЕМАТЕ ЕНЕРГИЙНАТАРАБОТА?

Обръщаме ви внимание!

Работата, започва в предварително определеното време (можете да започнете да се настройвате в енергиен прием малко по-рано, за 5-10 минути, в зависимост от тялото си, но можете да се включите и директно в необходимото време - на кой както е удобно).

Приемете енергия на предварително подготвено място. Помещението трябва да е добре проветрено. Изключете телефона, компютър, телевизияи т.н., цялото оборудване, което може да ви разсее и обърка, отстранете всичко, което създава излишен фон. Кажете на близките си да не ви безпокоят за един час. Помолете ги да не говорят силно и да не шумят. В идеалния случай приемът на енергия се определя за времето, когато сте сами или когато останалите от семейството заспиват.

Заемете най-удобното положение и се отпуснете (можете да си пуснете любимата музика за медитация) и със затворениочи приемете от Мастера енергията. Не забравяйте, че в проблематичните органи са възможни некомфортни усещания!

Основната работа с енергиите се осъществява в портал, в който "влизате" заедно с Мастера, като си представяте, че се държитеза ръце с него (нея):


а) работим с портала както следва - ние си го представяме многоизмерно в пълен размер пред себе си и пристъпваме директнов него. Влизаме заедно с Мастера, като си представим, че се държим за ръцете. Влизаме в него, като през врата;


б) в портала могат да възникнат връзки затягащи тунела, и затова тунелът влиза в светло пространство или в помещение с по-висока вибрация - в него условно пристъпваме като в друг храм - в състояниена пълно единствоили друго състояниена друг портал от СинергоЕтиката, който използваме в работата си. В портала се извършва цялата работа, след което се връщаме вкъщи.




2 views0 comments

Comments


bottom of page