top of page
  • sinergoetikaelitsa

Наръчник за участниците в енергийните терапии и учениците в метода СинергоЕтика


Много важен момент, който ни се иска да подчертаем за всички ученици или участници в сеанси или посвещения.


Вие сте длъжни да разберете, че като участвате в енерго терапии или обучение - било то сеанс или инициация, вие откривате себе си или своя живот за промяна, изменения и трансформация. По време на различни енерго терапии ще има силно и бързо почистване на Вашата енергия - от натрупаната негативност и отрицателна енергия, от магическите

въздействия, освобождаването от родови ограничения, деструктивни програми от всякакъв вид зомбиране и внушения. Произхожда почистване на кармично и ментално ниво, освобождаване на потиснатата енергия, изцеление на травматични моменти, детски и

психологически травми, излекуване на междуличностни отношения. Всичко това дълбоко проработване ясно води до мощно почистване на жизнено пространство, откриването на нови пътища, решаването на всички застояли ситуации.

Но, всички тези процеси може да се осъществят не нежно и леко, т.е. за известно време (обикновено кратко) могат да се проявят стари заболявания, могат да възникнат симптоми на настинка, може да си тръгнат от нас хората, които вече не са на пътя ни и вече са отработен кармичните дългове с тях. Може да се появят нови в живота ви, може да има краткосрочни финансови неуспехи. И всичко това може да бъде придружено от кратко емоционално дразнене. Всички тези аспекти са показателни за дълбочината и разнообразието на произхождащите във вас трансформации и промяна.

Проявата на подобни обостряния (така наречената ЛК - лечебна криза), не е обезателна! При всеки човек всичко е индивидуално! Но в повечето случаи обостряния не се случват.

Важно: Отнесете се към това с разбиране, не изпадайте в паника и отчаяние, не отхвърляйте тази енерго терапия, за да не влошите положението. Всичко това са краткосрочни явления, които се случват в процеса на бърз ръст на вашето съзнание в процеса на енерго терапии.


ВНИМАНИЕ!!! Ако не сте сигурни, че сте готови да преживеете тези възможни моменти, то в началото на етапа на постигане на договореност с Мастера, спрете. Откажете се от участие в енерго терапия или обучение!!! Това ще бъде уважително и коректно по отношение на Мастера, който прекарва времето си и силата си за вас, и да запази вашата нервна система!!!


-Ако пък сте готови за дългоочакваната промяна, ръстът на съзнанието, пречистване на енергетиката - то, Мастерът винаги с радост може да ви помогне да преодолеете този не лек път и ще ви подкрепя в него. Опитайте се да следвате препоръките на Мастера в процеса на енергийна терапия или обучение.


Желателно е да се спазват следните правила:


1. Откажете най-малкото за времето за участие в енергийна терапия или обучение от вреднинавици: приемане на алкохол и др.

2. Ако е възможно, се въздържайте от тежки храни (поне за продължителността на курса),преяждане.

8 views0 comments

Comments


bottom of page