top of page
  • sinergoetikaelitsa

Освобождаване от травми и енергийни блокажи

Освобождаване от травми и енергийни блокажи



Масово хората сме пълни с енергийни блокажи породени от травми, страхове и изградени очаквания, които са пуснали дълбоко корени вътре в нас. Някои от тези корени са толкова надълбоко вкоренени, че са се вплели в нашата душа. Това са всички енергийни товари, които душата е пренесла от минали свои животи в настоящия си живот,лоялност към рода и преплетени родови модели и повторения. Всички страхове, емоционална и физическа болка, разочарования и силен дискомфорт, от които душата не е успяла да се освободи в миналите си животи, са оставили енергиен отпечатък върху нея, който тя взема със себе си в следващите си животи, за да може да се освободи от тях.

Всички енергийни блокажи, които хората носят в себе си, им оказват голямо влияние в живота. Когато човек е енергийно силен, е способен да овладее своите слабости (енергийни товари), но когато е изтощен и събитията го сблъскат с редица изпитания и провокации, тогава слабостите могат да надделеят и да започнат да го контролират. Често след това човек съжалява за действията си, но се чувства изгубен, не знае накъде да поеме и му е трудно. Изпада в тъга, депресия, липса на всякаква радост от живота, невъзможност да се справи сам, оплетен в повтарящи се модели и ситуации.А, именно, те ни се появяват, за да израстнем, за да променим себе си, да видим къде точно сме спрели в развитието си и къде сме се отклонили от пътя на душата си.

Случвало ли ви се е и на вас да изпаднете в ситуация, в която ви е трудно и ако отговорът е “да”, не се притеснявайте, на всички хора им се е случвало, защото няма душа на земята, която да е слязла чиста и неопетнена. Всяка душа слиза с енергиен товар, който тя целенасочено е взела със себе си, за да го разтовари в настоящия си живот. Душата добре знае в какви условия за живот ще слезе и съобразява товарите, които взема със себе си, с условията и плана на живота, които си е създала…И това е просто играта Живот, която сме тук да играем, да учим и израстваме.

Ако, усетите повик, нещо ви докосва , искате да пътувате смело към Себе си,да се свържете със своята душа,онази божествена част във вас, която всъщност е цялата ви истинска същност ,за мен ще е чест да ви подкрепя в това пътуване.

Аз съм Гранд Мастер Синергоетика,Прото магистър Синергоетика .

Темите,които могат да се отработват са много:

-Освобождаване от страхове и блокажи

-Родови програми

-Изцеление на Душата,физическото тяло

-Осъзнатост

-Активиране на Божествения и Творческия потенциал в нас

-Активиране на програми за благополучие

-Снемане на негативни модели и програми

На практика, възможностите са неограничени.

Единствено е нашата готовност да тръгнем по този път:


-На Осъзнаване, Трансформиране и Любов към себе си, а обичаме ли истински себе си ,ще можем да видим и приемем Божественото в нас и всичко около нас.

22 views0 comments

Comentários


bottom of page