top of page
  • sinergoetikaelitsa

Осъзнатост и Трансформация



Много важно е да осъзнаете, че не бихте могли отведнъж да промените старите модели на поведение. Приемайки посланието, понякога ви се струва, че нещата бързо се променят. Друг път обаче, сякаш продължавате да правите все едно и също нещо и да получавате все същите неприятни резултати, при това твърде дълго, след като сте започнали да осъзнавате проблема и да действате по нов начин. Необходимо е време, в което личността да промени навиците си, така че може да ви се случи да гледате няколко пъти същия стар филм.

Ако чувствате, че прогресът ви е твърде бавен, помолете Вселената за помощ, но протегнете ръка и за човешка помощ - терапевт или подкрепяща група. Промяната става, не като се опитвате да направите себе си променен, а като осъзнаете какво е това, което не работи. Може да помолите Висшия си Аз за помощ, при отхвърляне на старите и в създаване на новите модели на поведение. Помнете, най-тъмният час е непосредствено преди зората - промяната често става точно когато се откажете или когато най-малко я очаквате.

Един прекрасен инструмент за трансформация и личностно развитие, изцеление и разкриване на творческите способности - СинергоЕтика.

БЪДЕТЕ В СВЕТЛИНАТА И МЪДРОСТТА НА ЛЮБОВТА!

Изцелението включва трансформиране на мисли, вярвания, умения, емоционални изражения и други. Идеята, че човек може да се излекува, без да променя себе си, вътрешния си свят, само по молба, молитва, намерение за изцеление, прехвърляне на отговорността за собственото си изцеление върху Висшите сили (Бог) е илюзия. Изцелението, подобно на Създаването на реалността, е плод на общите съзнателни усилия на човек и неговото Висше съзнание в един-единствен акт на съзидание.


Какво е трансформация?

"Трансформацията е:

• процесът на дълбока промяна в човешката природа:

освобождаване от негативни програми и енергии и привързаности;

• процесът на отваряне на Душата и включване към Източника на Светлина, изтласкване на тъмнината както вътре в човешката природа, така и на вън, създавайки прекрасни неща за човека;

• ръст на Богоподобието - старата човешка личност (Его) умира и се ражда нова, по-подобна на Бога, която свободно пропуска Светлина на Душата."

За тези,които мислят за невидимото като за наистина съществуващо, СИНЕРГОЕТИКАТА ще стане ВРАТА към ВСИЧКИ врати!!!

СинергоЕтика е призвана да пробуди Божествената Същност , Божествената Искра и Слово във всеки. Тя има за цел да подготви човека за разкриването на Основите на вечния и неизменен ТВОРЕЦ .

СинергЕтика е предназначена за определено ниво на развитие на умовете на хората, за този, който има силата да знае и волята да се развива, СинергоЕтика за е него само стъпката от стълбата, която води нагоре. Тя следва всички аспекти на действието на Единното енергийно движение в материята и ще научи човек да прилага Космическите сили в името на еволюцията на всеки отделен човек.

4 views0 comments

Comments


bottom of page