top of page
  • sinergoetikaelitsa

Същност и значение на порталите в СинергоЕтиката


Същност и значение на порталите в СинергоЕтиката


Основната същност и функция на всички портали СинергоЕтиката – кратко и по същество, това е това е виртуално защитено високочестотно пространство за работа с ученици, ситуации, диагностика, пациенти, канализиране и т.н., което многостранно и многопланово защитава, почиства и лекува както студента (пациента), така и Учителя, носи необходимата информация за работа и обучение. И ученика и учителя, функционират в режим на екологична приятелска нежна и правилна среда, която позволява коректна работа с ученика и пациента, като по този начин се избягва самотата, неточността, изкривяването или чупки в потоците Синерго. Точни и чисто позволява на ученика или пациента да приеме енерготерапията, настройките, включва се в процеса на осъзнаване, а за Мастера носи информация и осъзнатост, и бързо изпълнява най-важната функция - осмислянето на всичко, т.е. живото ново осъзнаване чрез сърцето, чрез себе си, защото без тези живи условия всякаква информация е безжизнена и няма да помогне да запалите собствената си светлина в душата.

Тоест порталите в СинергоЕтиката, това е виртуално защитено високочестотно пространство (като операционна в болницата или стерилно специализирано помещение) в което се случва цялата работа в Синерго.


Самите портали имат много високи и чисти вибрации + умножават ефикасността многократно, мощността и вибрациите на потоците + работят като машина на времето - ускоряват процесите многократно, като повишават нивото на съзнание + увеличават възприемчивостта на хората, работещи в тях (и това не се случва изкуствено, а по пътя на дълбоко прочистване и дълбоко осъзнаване и развитие на тези емпатични (или екстрасензорни) способности + работят многопланово за изчистване, освобождаване на съзнанието, изцеление + работи мощно за защита и на пациента и на Мастера.

В СинергоЕтиката съществуват множество портали! Всички портали в СинергоЕтиката, сами по себе си също са потоци на енергия, както и много потоци от Синерго, сами по себе си са портали!!!

5 views0 comments

Kommentare


bottom of page